Gør denne side til din startside
Dit fagregister

Køb bolig |  Lej bolig |  Lej bil |  Golf |  Flytider |  Nyhedsbrev |  Sitemap |  Annoncér

   

 

Områder

Site guide: Forside > Nyheds artikel >  
i

  Forside

  Costa del Sol

  Mallorca

  Costa Brava

  Costa Blanca

  Kanariske øer

  Madrid

  Barcelona

ii

Ferieboliger

i

  Sommerhus i Spanien

  Ferielejlighed Spanien

  Luksusvilla Spanien

  Luksuslejligheder

  Hus på landet Spanien

  Golflejlighed i Spanien

  Vandrehjem Spanien

  Familieferie Spanien

  Billig feriebolig

  Storbyferie Spanien

  Handicap boliger

  Seværdigheder

  Skiferie Spanien

ii

Turist info

i

  Mad Vin

  Sport Fritid

  Sprogguide

  Turistinformation

ii

Generel Info

i

  Bil Motorkøretøjer

  Bolig

  Edb Tele Media

  Finans Forsikring

  Historie

  Husdyr

  Internet

  Jura

  Kultur

  Politik

  Spanien Generelt

  Sundhed Sygdom

  Underholdning

  Undervisning


  

ii

Nyheder

i

  Danske

  Spanske

  Øvrige Udland

  Finans

  Vejret Danmark

  Vejret Spanien

 vejret lige nu!
i

Medier

i

  Radio & TV

  Ugeblade & Magasiner

  Internet

i

Link service

i

  Bolig

  Erhverv

  Historie

  Rejser

  Samfund

  Sport & Fritid

  Turisme

  Diverse


    Søg på Internettet
  
  

  

i

Feriebolig i centrum af Malaga by

Storbyferie i Malaga
Hvert år kommer flere tusinde mennesker til Costa del Sol for at nyde det dejlige klima og de smukke strande. Nogle vil nok mene at stedet er meget andet end sol og sommer – og de har ret. Malaga by er et overflødighedshorn af kulturelle højdepunkter. Den mest populære måde at overnatte på er at leje en feriebolig i Malaga by. Det mest interessante sted at bo er i det historiske centrum som rummer et væld af ferielejligheder som ofte er moderniseret men har et touch af den gamle charme med høje lofter osv. Hvis du ønsker kulturen, men gerne vil mixe det lidt med stranden så kan du faktisk bo ved stranden i Malaga - byen der har alt hvad du ønsker – strande, kultur, gastronomi, seværdigheder, natteliv og frem for alt finder du det ægtenien.

I Malaga by finder man masser af spansk charme og spændende kulturelle ting. Viste du f. eks at den berømte kunstner Pablo Picasso er født i Malaga? Picasso boede sine første år i midten af byen og i dag kan man både besøge hans fødested og Museum Picasso.

Den smukke Katedral ligger i centrum og er imponerende set både ude og indefra. Dens kendetegn er at den aldrig er færdigbygget. Den mangler stadig et tårn selvom man begyndte byggeriet tilbage i det 14. århundrede. Katedralen bliver kaldt for den enarmede på grund af det manglende tårn.

I centrum finder du også to borge Alcazaba og Gibralfaro. Begge er imponerende og du kan med et rimeligt helbred sagtens gå hele vejen til toppen. Disse to ligger lidt hævet over byen så du har en fantastisk udsigt over byen - så du bl.a. kan få nogle fantastiske billeder af byens tyrefægter arena. Er du ikke til gåture er der mulighed for at tage elevatoren til toppen.

På din byferie i Malaga kan du ligeledes opleve påsken på en anden måde end du er vant til i f. eks Nord Europa. Påskeugen er en oplevelse i katolske traditioner hvor man blandt andet ser store optog bærende på imponerende troner. Dette foregår i en højtidelig og angerfuld stemning for at symbolisere Jesu’ korsfæstelse. Dette er enhver forundt og skal opleves på nærmeste hold.
Eller måske du har mod på at opleve folkefesten ”Feria” som er byfest i Malaga – denne afholdes hvert år i August og byen forvandles til en festival, hvor du kan opleve mennesker synge og danse flamenco. En fantastisk uge fuld af nye oplevelser.

Byen har nogle dejlige strande som du har mulighed for at nyde og dette kan kombineres med alle de kulturelle tiltag byen også tilbyder. Det hele ligger inden for en kort afstand og med de offentlige transport midler behøver du ikke være afhængig af dit eget transportmiddel.

Er du til god mad og vin? Ja så er Malaga stedet. Her finder du et stort udvalg af tapas. Tapas er typisk spansk og der findes et hav af forskellige slags. I centrum af byen er der et stort udvalg af restauranter og tapasbarer. Vi kan varmt anbefale den meget charmerende El Pimpi – som ikke kun har god mad og drikke – men også den helt rigtige spanske atmosfære.

Vælger du Malaga By som stedet hvor du vil nyde din ferie – ja så har du ligeledes et godt udgangspunkt. Her er du tæt på flere af Andalusiens seværdigheder – tag f. eks en tur til Sierra Nevada og stå på ski, eller tag en dags tur til Ronda og se stedet hvor Ernest Hemmingway tilbragte en lang periode af sit liv, eller hvad med en tur til Gibraltar – mulighederne er mange.
 

Skrevet af Steffen Hansen fra MalagaCityBreak.com

(C) zapin.net 2004

 


 Søg på zapin 

 
 
 
 
 
           

 

© Copyright 2000 zapIN

site guide  |

Privacy statement   |

Legal disclaimer