Dit fagregister

Køb bolig |  Lej bolig |  Lej bil |  Golf |  Flytider |  Nyhedsbrev |  Sitemap |  Annoncér

   

 

Områder

Site guide: Forside > Site Guide >  
i

  Forside

  Costa del Sol

  Mallorca

  Costa Brava

  Costa Blanca

  Kanariske øer

  Madrid

  Barcelona

ii

Ferieboliger

i

  Sommerhus i Spanien

  Ferielejlighed Spanien

  Luksusvilla Spanien

  Luksuslejligheder

  Hus på landet Spanien

  Golflejlighed i Spanien

  Vandrehjem Spanien

  Familieferie Spanien

  Billig feriebolig

  Storbyferie Spanien

  Handicap boliger

  Seværdigheder

  Skiferie Spanien

ii

Turist info

i

  Mad Vin

  Sport Fritid

  Sprogguide

  Turistinformation

ii

Generel Info

i

  Bil Motorkøretøjer

  Bolig

  Edb Tele Media

  Finans Forsikring

  Historie

  Husdyr

  Internet

  Jura

  Kultur

  Politik

  Spanien Generelt

  Sundhed Sygdom

  Underholdning

  Undervisning


  

ii

Nyheder

i

  Danske

  Spanske

  Øvrige Udland

  Finans

  Vejret Danmark

  Vejret Spanien

 vejret lige nu!
i

Medier

i

  Radio & TV

  Ugeblade & Magasiner

  Internet

i

Link service

i

  Bolig

  Erhverv

  Historie

  Rejser

  Samfund

  Sport & Fritid

  Turisme

  Diverse


    Søg på Internettet
  
  

  

i

ZAPin.net er en Internet Portal med 1000 vis af oplysninger og gode råd vedr. det at opholde sig og bo i Spanien. Mange af disse oplysninger kan det tage måneder at fremskaffe, mens andre er af vital betydning for livet og opholdet i det spanske. Som nævnt i vor "Legal disclaimer" er denne site baseret på vor bedste viden og ZAPin påtager sig intet ansvar vedr. brug af disse oplysninger.

For bedst at navigere rundt på vor site, anbefaler vi at De studerer indgangssiden godt. Denne giver det totale overblik over hvad De kan forvente at finde på de efterflg. sider i overskriftsformat. I kolonnen til venstre findes alle emne områderne, hvorfra man kan vælge. Disse områder fører videre til underemner, som er forsynet med en kort intro til hvad der kan forventes. Trykkes der herefter på disse, vises den reelle tekst, med oplysninger, gode råd eller nyder. Såfremt et emne er meget bredt, kan der forekomme endnu et niveau. Efterhånden som man kommer ned i teksten, vil der på siden fremkomme en linie (en sti), som indikerer hvordan man er kommet til det specifikke område og som interaktivt kan guide en helt eller delvist tilbage ved at klikke på et emne på stien.

Siten er ligeledes opbygget således at De ved ethvert emne kan finde relaterede leverandører, hentet fra vort Erhvervsregister. Det betyder at hvis De for eks, har væres inde og finde information vedr. aircondition , kan De med det samme checke de relaterede leverandører på den samme side. Ved at klikke på en given leverandør, kommer vedkommendes adresse, email, evt. website, evt. gode tilbud, m.m. frem på skærmen. Ikke alle leverandører er at finde på den konkrete side og flere kan findes ved at linke hen til vort Erhvervsregister. Search: Øverst på siden findes et search felt, som kan udfyldes med et specifikt emne, eks. Vis KØREKORT. Search maskiner vil herefter lede hele siten igennem og fremkomme med den eller de oplysninger man efterspørger, eller hvis der er tvivl eller flere, med forslag til emnevalg. Search kan ligeledes benyttes til at finde ex. en elektriker eller en specifik leverandør, ex.vis WEBInvest2000 S.L., moderselskab til Zapin.net.

Forums: Som en service for vore læsere tilbyder ZAPin.net et emneopdelt interaktivt forum, hvor de enkelte brugere kan kommunikere med hinanden via spørgsmål eller oplysninger. Da forum er emneopdelt, kan man selv gå ind og søge efter input som matcher ens interesser, ex. Golf . En bruger kan her oplyse om en turnering, en udflugt, en oplevelse, etc. Og andre kan svare på denne. Alle kommentarer er officielle.

Panel: Såfremt der er oplysninger, af generel interesse, som ikke findes på ZAPin.net, kan spørgsmål stiles til vort ekspert panel, som så vil forsøge at svare på disse spørgsmål. Også her gøres opmærksom på at spørgsmål og svar er offentlig tilgængelige, ligesom der ikke garanteres svar.

Feedback: På forsiden findes en feedback knap, som kan benyttes såfremt de har kommentarer, gode råd eller anden feedback til redaktionen eller info som de mener andre vil kunne have glæde af. Vi værdsætter Deres input.

Registreret medlemskab: Såfremt de vælger at registrere dem hos ZAPin net, nødvendigt ved brug af panel og forum, vil De kunne drage nytte af en lang række fordele, helt uden beregning. Som medlem modtager de engang om ugen en mail fra ZAPin med nyheder og yderligere tips omkring livet i Spanien, samt tips om gode udflugter, spisesteder, forlystelser, etc. Ligeledes vil de helt gratis og uforpligtigende deltage i vores løbende udlodninger af masser af fine præmier, eks.vis Vin, restaurantionsgavekort, golflektioner og meget mere. Alt hvad de behøver er at checke om de har vundet via www.ZAPin.net engang om ugen. Præmier afhentes på vort kontor i Fuengirola. Samtidig vil De modtage 3-4 gode tilbud fra vore leverandører. Dette kan være rabat på fly eller ture, rabat på spisesteder eller event, eller gode tilbud på eks. vis møbler. Bemærk her at registeret medlemskab er underlagt vort "privacy statement", dvs at vi behandler deres oplysninger med diskretion. Læs mere via vor legal disclaimerog Privacy statement.

Erhvervsregister: Via linket til vort Erhvervsregister, vil De kunne finde 1000´vis af leverandører opdelt efter fagområde. Disse vil ligeledes have en kode for om de er danske/dansktalenede, eller anden nationalitet, således at de kan finde en fagmand men det sprog og det fag som De søger. Den enkelte leverandør kan ligeledes findes via vor Search maskine.

Markedspladsen: Ved klik på Markedspladsen, kommer de automatisk til vor virtuelle handelsplads, hvor de grafisk kan klikke dem frem til det de måtte søge. Her vil være oplysninger om restauranter, cafeer, forlystelsesparker, shopping, håndværkere, etc. I grafisk format med oplistning af gode tilbud. Surf rundt på markedspladsen, vi garantere Dem at de vil finde en række tilbud som de ellers ville gå glip af.

Rubrikannoncering: Ved klik på Rubrikannoncer, fremkommer et emneopdelte rubrikannoncer som de kendes fra uge-/månedsbladene. Her kan de emneopdelt lede efter bolig til leje, møbler, græsslåmaskiner, etc. typisk brugt og typisk privat til privat. Rubrikannoncering betales per måned med et symbolsk beløb af 1500 pts for private og det dobbelte for erhvervsdrivende.

Bannere/Annoncer: ZAPin er primært reklame finansieret, uden reklamer ingen site. Reklamer forekommer via bannere eller tilbud via markedspladsen. Typisk vil der være tale om reklame, som man kan trykke på og derved få yderligere info i form af link til hjemmeside, link til lokal reklamesite eller opslag omkring et godt tilbud.

Lidt vedr. hastighed på nettet: Desværre er spanien på nogle områder et uland når det kommer til højhastighedsopkobling til internettet. Dette betyder at hver gang de klikke på en ny side, vil der kunne gå lidt tid før denne popper op på deres skærm, typisk 3-8 sekunder. Dette skyldes at man typsike opkobler sig til internette via modem og via Telefonicas linier, som er meget langsomme. Selve ZAPin siten er programmeret optimalt for at fungere på disse hastigheder, men alligevel kan der forekomme lidt ventetid. Nye muligheder dukker konstant op ISDN ADSL for at nævne nogle, som mangfoldigt vil kunne forøge hastigheden til internettet. ZAPin.net står gerne til disposition med yderligere info, da vi via ZAPin Internet kan tilbyde hjælp omkring dette. Vedr. den fysiske pladcering af selve siten, foregår dette via en større host i Danmark, således at forsinkelsen ikke sker i den ende, men udelukkende i brugerenden.

Vi ønsker Dem al mulig sjov og gavn ved brug af Zapin.net


 Søg på zapin 

 

© Copyright 2000 zapIN

site guide  |

Privacy statement   |

Legal disclaimer